Precis som i vårt övriga sortiment är vi väldigt noga med att värna om det klassiska och kombinera det med nytänkande. Här kan du läsa lite om både klassiska kakor och våra egenkomponerade sötsaker.
Bullar
Kanelbulle - Klassisk kanelbulle med mandelmassa
Kardemummabulle - Smörfyllning med kardemumma
Karlspader - Fylld med mandelmassa, doppad i smör och socker
Krämbulle - Fylld med vaniljgrädde
Månadens bulle - Se månadens tema
Slät bulle - Klassisk bulle av vetedeg
Wienerbröd- Kavlade från grunden av oss
Kammar - Med vår egen mandelfyllning
Spandauer - Med egenkokt vaniljkräm
Wieneråttor - Med vaniljkräm och hallonsylt
Längder & kransar
Kanelkrans - Klassisk kanelkrans med mandelmassa
Kardemummalängd - Smörfyllning med kardemumma
Lyxlängd - Sjöholmsklassiker med mandelfyllning och russin
Mandelkrans - Med mandelmassa och rostade mandelflarn
Månadens längd - Se månadens tema
Bakverk
Biskvi - Med chokladsmörkräm och mandelbotten
Chokladboll - Klassiker doppad i choklad och rullad i kokos
Citron & marängpaj - Lemoncurd och italiensk maräng
Dansk drottning - Mazarin med vår egen vaniljkräm och hallonsylt
Kokostopp - Doppad i choklad
Kokostosca - Browniebotten med toscatäcke
Lakritsdröm - Glutenfri chokladbotten med björnbär, täckt med lakritskola
Maränger - Stor maräng med chokladrippel
Mazarin - Klassisk mazarin
Morotskaka (hel/bit) - Tårta med frosting i tre lager
Mudcake - Kladdkaka med färska hallon och marschmallows
Muffins - Fylld med äpple, kanel och vaniljkräm
Toscamazarin - Mazarin toppad med nötter i tosca
Tryffelbakelse - Chokladtryffel kokad med hallonpuré
Sjöholms Bageris tårtor
Fudgetårta - vanilj/lime
Morotskaka
Choklad & passionstårta - med fudge
Prinsesstårta
Sommartårta (finns bara på sommaren)