Vi försöker tillgodose så många allergier som möjligt. Till exempel är vår biskvi fri från gluten och laktos.
Eftersom allt bakas av oss i vårt mjöliga bageri är det svårt att hålla produkterna helt fria från gluten. Våra kokostoppar och lakritsbakelsen är mjölfria.
Glutenfri tisdag
Vi bakar glutenfritt bröd som säljs färskt varje tisdag och fryst resterande dagar av veckan. Olika recept varje vecka som vi försöker variera så gott det går.
Bröd
Alla våra frallor är mjölk och äggfria. Tekakan innehåller dock mjölk och är penslad med ägg.
Nötter
Vissa av våra produkter innehåller nötter, såsom fruktbröd, blåbärsbröd och valnötsbröd. En del av sortimentet har inte nötter som ingrediens, men precis som med mjölet är det svårt att hålla våra produkter helt fria från nötter.
Vill du veta mer så tveka inte att ringa eller fråga vår personal på plats.