Kakor och bakverk

Precis som i vårt övriga sortiment är vi väldigt noga med att värna om det klassiska och kombinera det med nytänkande. Här kan du läsa lite om både klassiska kakor och våra egenkomponerade sötsaker.

Bullar

Kanelbulle - Klassisk kanelbulle med mandelmassa

Kardemummabulle - Smörfyllning med kardemumma

Karlspader - Fylld med mandelmassa, doppad i smör och socker

Krämbulle - Fylld med vaniljgrädde

Månadens bulle - Se månadens tema

Slät bulle - Klassisk bulle av vetedeg

Wienerbröd- Kavlade från grunden av oss

Kammar - Med vår egen mandelfyllning

Spandauer - Med egenkokt vaniljkräm

Wieneråttor - Med vaniljkräm och hallonsylt

Längder & kransar

Kanelkrans - Klassisk kanelkrans med mandelmassa

Kardemummalängd - Smörfyllning med kardemumma

Lyxlängd - Sjöholmsklassiker med mandelfyllning och russin

Mandelkrans - Med mandelmassa och rostade mandelflarn

Månadens längd - Se månadens tema

Bakverk

Biskvi - Med chokladsmörkräm och mandelbotten

Chokladboll - Klassiker doppad i choklad och rullad i kokos

Citron & marängpaj - Lemoncurd och italiensk maräng

Dansk drottning - Mazarin med vår egen vaniljkräm och hallonsylt

Kokosmazarin - Mazarin med kokos och vaniljsmak

Kokostopp - Doppad i choklad

Kokostosca - Browniebotten med toscatäcke

Lakritskaka - Glutenfri chokladbotten med björnbär, täckt med lakritskola

Maränger - Stor maräng med chokladrippel

Mazarin - Klassisk mazarin

Morotskaka (hel/bit) - Tårta med frosting i tre lager

Mudcake - Kladdkaka med färska hallon och marschmallows

Muffins - Fylld med äpple, kanel och vaniljkräm

Rocky road - Chokladbomb toppad med marschmallows och nötter

Toscamazarin - Mazarin toppad med nötter i tosca

Tryffelbakelse - Chokladtryffel kokad med hallonpuré

Tryffeltårta - Chokladtryffel kokad med hallonpuré (hel tårta)